Hey Joos | Josianne Zwart

Hoi en welkom op Hey Joos!.

Goed, met de titel It’s a lovely day begon het alweer bijna zes jaar geleden. Inmiddels heet mijn blog Hey Joos!

Josianne Zwart in het kort: Ik ben 26 jaar, woon samen met mijn vriend en twee katten in Hilversum. Oorspronkelijk kom ik uit Leerdam, maar ben via Eindhoven en Utrecht nu in Hilversum beland. Mijn allergrootste passies: mijn eigen bedrijf Hey Joos!, bloggen, hardlopen, reizen en lezen. Reizen doe ik het liefste naar New York, mijn meest favoriete stad in de hele wereld en lezen doe ik overal. Hardlopen is sinds vier jaar een grote passie van mij en inmiddels ben ik alweer aan het trainen voor mijn achtste halve marathon. Natuurlijk staat de marathon van New York op mijn bucket list en die ren ik dan ook in november 2017.

Wat wil ik nu met Hey Joos! bereiken? Naast dat het voor mij een uitlaatklep is (echt alles wat ik interessant en leuk vind zal hier voorbij komen), hoop ik jullie ook te inspireren. Ik ben een twenty-something vrouw en ik hoop hiermee andere twenty-something vrouwen te inspireren. We maken vast hetzelfde mee en hopelijk kunnen we elkaar op die manier een beetje helpen!

Neem vooral ook een kijkje op de pagina’s ‘gelezen en gezien’, je vind hier een overzicht van alle boeken die ik heb gelezen en alle films die ik heb gezien!

Mocht je iets niet kunnen vinden? Gebruik dan de zoekbalk aan de rechterkant. Ook kun je me vinden op Pinterest en Instagram! Volg me daar voor de laatste updates en volg It’s a lovely day via Bloglovin om nooit een post te missen. Wil je iets aan me kwijt? Dat kan via de mail en via een reactie natuurlijk!

Heel veel liefs,
Josianne