It’s a lovey day is een persoonlijke lifestyleblog. Ik deel hier alles waar de gemiddelde twenty-something vrouw mee bezig is: een goede balans tussen werk en privé, carrière maken (van Rookie naar Business Woman), sport en eten. Met uiteindelijk als doel: zorgen dat elke dag een lovely day is.

Wil je met mij samenwerken? Door middel van een review over jouw product of voor advertenties. Mail me dan op josianne@itsalovelyday.nl. Ook als je mij post of een pakketje wil sturen, kun je me mailen op bovenstaand adres!

Wil je me een berichtje sturen of heb je feedback of tips? Laat het me weten via de comments of via josianne@itsalovelyday.nl.

Ik heb mijn eigen bedrijf: Jocialized. Dit is een social media adviesbureau. Ik geef trainingen, maandelijkse coachingsgesprekken en kan jouw bedrijf het juiste advies voor het juiste kanaal geven. Check de website voor meer informatie!

Ook blog ik sinds mei 2015 voor een van de grootste hardloopblogs van Nederland: Just Keep Running. Opgericht door Zélia Lemoine, maar inmiddels uitgegroeid tot een blog waar acht meiden twee keer per dag op bloggen over hun passie: hardlopen. Kijk op die website als je al mijn hardloopavonturen wil lezen!

Daarnaast kun je ook contact met me opnemen via social media:
Instagram
Twitter