Disney in 25 foto’s

Afgelopen woensdag deelde ik al mijn video over de halve marathon van Disney, en je kon op Just Keep Running al een uitgebreid verslag lezen. Maar je bent Disney-fan of je bent het niet: ik heb ook ongelooflijk veel foto’s gemaakt tijdens onze tijd in het park. En een aantal van die foto’s deel ik nu graag met je!

Nogmaals; het was echt het allervetste ooit. Ik heb werkelijk elke seconde genoten en gelachen. Het was een bijzondere race, het was een toffe race en ik kan niet wachten tot ik er volgend jaar weer ben. En mocht je de video nog niet hebben gezien, dat kan hier:

Liefs,
Josianne

Deel

3 comments on “Disney in 25 foto’s

  1. 29 september 2017 at 08:39

    Leuke foto’s! Ik wil ook onwijs graag nog eens naar Disney 🙂

  2. 29 september 2017 at 14:46

    Leuke foto’s en jullie hebben genoten🤗😜

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden hebben een *