happy birthday | Hey Joos | Josianne Zwart

Happy birthday to me!

Happy birthday to me! Ja, vandaag ben ik jarig. 27 jaar alweer. Dat is duidelijk aan de verkeerde kant van de 20, bijna 30 zelfs. Goed, misschien overdrijf ik, en eigenlijk voel ik me ook helemaal niet ‘al’ 27. ‘Vroeger’, zo’n tien jaar geleden, had ik het idee dat je op je 27e al super volwassen moest zijn. Misschien ben ik dat ook wel met een koophuis, een vriend waarmee ik al bijna tien jaar (!) samen ben, twee katten, een eigen bedrijf én een baan met een vast contract. Maar voel ik me ook echt volwassen?

Happy birthday to me!

Jarig zijn in de zomer klinkt heel tof (zie je dat Pinterest-feest al voor je met zomerse jurken, kaarsjes, marshmallows en gezelligheid?), maar dat valt vaak een beetje tegen. Íedereen in je omgeving is namelijk op vakantie. I can’t blame them, maar het is soms wel wat ongezellig. Daarom probeer ik vaak zelf ook op vakantie te zijn (net als vorig jaar), of gewoon iets leuks te gaan doen op m’n verjaardag.

En dit jaar, mijn 27e verjaardag, vier ik in Den Bosch: taartjes etend, een beetje winkelend, lekker rondstruinen en ‘s avonds een hapje eten in Utrecht samen met Niels. Een dag waarop niets moet, en alles mag. Dikke prima! Zaterdag vier ik m’n verjaardag op een festival en eind augustus vier ik m’n verjaardag nog voor vrienden en familie. Tsja, als je je verjaardag dan tóch viert, doe het dan ook uitgebreid 😉

Gelukkiger dan ooit

Ik ben ongelooflijk gelukkig op dit moment. Life is treating me well, en hoewel het af en toe aardig turbulent is, ik m’n agenda veel te vol plan en ik soms van gekheid even niet meer wat ik met mezelf aanmoet, zou ik het niet anders willen. Ik doe toffe dingen met toffe mensen, ik weet steeds beter wat ik wel en niet wil en ik ben heel blij met alle kansen die ik krijg. Live life to the fullest <3

Later deze week vertel ik je meer over de lessen die ik afgelopen jaar heb geleerd en wat ik komend jaar allemaal van plan van ben!

Deel

7 comments on “Happy birthday to me!

 1. 7 augustus 2017 at 07:16

  Gefeliciteerd! Leuk dat je het zo uitgespreid/uitgebreid viert!

 2. 7 augustus 2017 at 07:54

  Gefeliciteerd!!

 3. 7 augustus 2017 at 08:45

  Gefeliciteerd met je verjaardag! Fijn dat het zo goed met je gaat. Je verjaardag voelt wat dat betreft toch een beetje als een evaluatiemomentje, voor mij in ieder geval wel.

 4. 7 augustus 2017 at 09:55

  Hieperdepiep, hoeraaaaa! Heel veel plezier in Den Bosch en Utrecht vandaag!

 5. 7 augustus 2017 at 15:35

  Fijne verjaardag! Geniet ervan 🙂

 6. 7 augustus 2017 at 16:59

  Gefeliciteerd! Fijne avond nog 🙂

 7. 7 augustus 2017 at 17:54

  Gefeliciteerd Josianne! Fijne avond nog 🙂

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden hebben een *