Oktober

Mijn herfst bucket list

De herfst is denk ik mijn meest favoriete seizoen – mits het droog is als ik naar buiten moet haha. Het is niet meer zo warm als in de zomer – ok, het was deze zomer überhaupt niet warm – je hebt een goed excuus om heel veel warme chocolademelk met slagroom te drinken, kaarsjes, een frisse neus halen in de bossen, Halloween en ga zo maar door. Omdat ik er deze herfst alles uit wil halen, heb ik een kleine bucketlist voor mezelf opgesteld! Zodat ik niet daadwerkelijk alleen maar op de bank lig te Netflixen op m’n vrije dagen 😉

 • Bullet journaling en tekenen. Ik ben nooit echt een tekenaar geweest, maar ik vind het eigenlijk wel heel tof om te doen. En sinds ik Marieke en haar bullet journal op Instagram zag ben ik hooked. Ik heb een Leuchtturm, wat stiften en wat pennen en ik ben langzaam aan de slag gegaan. Ik kan binnenkort wel eens wat laten zien!
 • Hardlopen. Jaja, die marathon loopt zichzelf niet. Over iets meer dan een maand loop ik de marathon van New York en er moet nog even flink getraind worden. Tot midden oktober ben ik druk met lange duurlopen, daarna wordt het eventjes iets korter. Er moet ook voldoende gerust worden voor de marathon 😉
 • Zelf soep maken. Vorig jaar maakte ik heel veel soep zelf, maar sinds het voorjaar heb ik dit niet meer gedaan. De herfst is het perfecte seizoen om weer de keuken in te duiken en zelf verse soep te maken: bloemkoolsoep, pompoensoep en brocollisoep, kom maar door!
 • Spullen verkopen. De laatste maanden heb ik weer flink wat troep verzameld en het is tijd om het een en ander te verkopen (voor New York heb ik m’n wishlist al klaar namelijk). Ik ga eind november weer naar de IJ-hallen, maar voor die tijd verkoop ik het een en ander via Marktplaats en Instagram. Houd m’n Instagram-account dus in de gaten voor updates hierover binnenkort!
 • M’n Polaroid-foto’s ophangen. Afgelopen zomer heb ik een aantal Polaroid-foto’s gemaakt én heb ik hele leuke kaarten ontvangen van mensen; daar wil ik nu iets mee gaan doen. In ons vorige huis had ik een paar touwtjes gespannen en de foto’s daaraan gehangen met een mini-wasknijper; dat wil ik nu weer gaan doen.
 • Wat vaker op pad met m’n camera. Ik heb een goeie camera; ik doe er alleen zo weinig mee. En dat is zonde. Niet alleen wil ik wat meer foto’s maken, ik wil ook meer video’s maken. Mocht je iets leuks weten waar ik een video over kan maken: let me know!

Dat was hem! Geen hele lange bucketlist, maar wel dingetjes waar ik mee aan de slag wil of verder mee wil gaan.

Ga jij nog iets leuks of bijzonders doen deze herfst?

Liefs,
Josianne

Deel

2 comments on “Mijn herfst bucket list

 1. 1 oktober 2017 at 12:58

  Ha, ik zie veel overeenkomsten! Ik wil me ook eens aan bujo wagen (met of zonder tekeningetjes, dat weet ik nog niet). Daarnaast wil ik ook meer soep maken, daar krijg je echt zin in van dit weer. En meer foto’s! Daarnaast wil ik ook meer wandelen (ja nee hardlopen gaat me te ver haha), misschien kan ik dat combineren met het fotograferen. Leuk lijstje!

 2. 2 oktober 2017 at 13:09

  Ik wil ook (serieuzer) gaan bulletjournallen! Ik ben benieuwd hoe jouw pagina’s er tot nu toe uit zien.

  En soep maken is altijd een goed idee (maar blijft bij mij veel te vaak tot alleen een voornemen).

  Een hele fijne herfst gewenst!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden hebben een *