Hoogtepuntjes 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

Hoogtepuntjes #1 – Hardlopen & Pannenkoeken!

Goedemorgen! Zoals je ziet: geen dagboekje deze week. Ik heb besloten om daar (in ieder geval voor nu) mee te stoppen. Ik merk dat ik het zelf niet meer zo leuk vind om te maken, zeker omdat ik ook al regelmatig updates geef via Instagram stories. Daarnaast heb ik afgelopen week gesprekken gehad met Sietse, mijn leidinggevende, en met Deisy over het meer dankbaar zijn voor bepaalde dingen in het leven. Even stilstaan bij de leuke dingen en iets minder streng zijn voor mezelf (maar goed, daar kan ik nog een hele aparte blogpost aan wijden). Daarom gooi ik het over een andere boeg; ik ga niet meer per dag beschrijven wat ik allemaal heb gedaan (want really: is dat nou wel zo interessant?), maar deel ik per dag mijn hoogtepuntjes; één per dag!

Vrijdag 14 juli – Letterlijke hoogtepuntjes

Hoogtepuntjes 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

Vrijdag was mijn hoogtepuntje: vijf keer de afvalberg omhoog en omlaag rennen. Bij hardlopen houd ik het graag makkelijk: een vlakke route rennen, geen interval en al helemaal geen hoogte-training. Daarom vond ik het des te knapper van mezelf dat ik nu vijf keer de afvalberg omhoog en omlaag ben gerend. Terwijl het regende. Ik dacht wel dat ik voor de bui binnen zou zijn, maar helaas: halverwege m’n training begon het enorm hard te gieten. Desondanks heb ik toch mooi 7,5 kilometer gerend en heb ik een mooie hoogte-training te pakken.

Zaterdag 15 juli – Een spontane avond op het terras

Hier heb ik dus geen foto’s van (kijk, daar ga ik al), maar zaterdagavond belandden we spontaan op het terras. We bleven bij mijn ouders eten en zij werden uitgenodigd om een drankje te komen doen in het dorp. Daar zeggen Niels en ik dan ook geen nee tegen. Helaas kon ik niet genieten van een lekker glas rosé of een fruitbiertje, maar gezellig was het wel!

Zondag 16 juli – Pannenkoeken eten

Zondag ging Niels duiken met de duikvereniging van z’n vader. Zelf had ik m’n hardloopspullen meegenomen en besloot ik in die tijd te gaan hardlopen. New York loopt zichzelf niet natuurlijk! Ik rende een pittige 15 kilometer, maar werd daarna goed beloond: we gingen met z’n allen pannenkoeken eten. En als je daar pannenkoeken gaat eten, dan krijg je niet een lullig pannenkoekje. Nee, dit is een gigantische pannenkoek gevuld met alles wat je lekker vindt. Dit was wel een feest na die hardloopsessie!

Maandag 17 juli – Een nieuw boek lezen

Hoogtepuntjes 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

Ik had het nieuwe boek van Jen Sincero gekocht en dat begon ik maandag met lezen. Hoewel ik haar vorige boek niet zo leuk vond, vind ik deze des te leuker. Het boek heet: You are a badass at making money, en is so far al heel inspirerend. Een mooie quote die ik in het boek las:

You have one glorious and brief shot at being the you that you on Planet Earth, and the life to create whatever reality you desire. Why not be the biggest, happiest, most generous, fully realized humanoid you can be?

En daar ben ik het helemaal mee eens: je moet uit het leven halen wat erin zit. Niet achterover hangen en het leven maar voorbij laten gaan, daar is het veel te kort voor.

Dinsdag 18 juli – Weer een succesvolle hardlooptraining

Hoogtepuntjes 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

Dinsdag was een thuiswerkdag, en hoewel er niet zoveel spannends gebeurde, werd het ‘s avonds alsnog leuk. Ik had namelijk atletiektraining! Daar ga ik eens per week naartoe omdat ik dan wat langere afstanden train en ook nog regelmatig interval doe. Zo was afgelopen dinsdag weer zo’n intervaltraining, en het ging best lekker! Ondanks de warmte hebben we toch mooi 11 kilometer gelopen, en hoewel ik absoluut niet snel was (who cares?), ging het heel goed.

Woensdag 19 juli – Spelletjesavond!

Woensdag bleven Niels en ik bij vrienden eten in Utrecht. Zij (Denise) is mijn beste vriendin sinds de middelbare school en hij (Joe) is journalist op het gebied van Formule1 en games! Je snapt vast: elke keer als we daar zijn moeten we even een nieuw spelletje proberen. Dit keer hadden ze een VR-bril in huis, supertof. We speelden verschillende spelletjes en dat was zo leuk! Het is dat ik zelf zo’n spelletje maar twee keer zou spelen en het daarna weg leg, anders had ik misschien wel een VR-bril besteld ineens haha!

Donderdag 20 juli – Potentiële nieuwe opdrachtgever

Donderdag kreeg ik een berichtje van iemand op LinkedIn, of ik geïnteresseerd ben in het schrijven van blogs voor klanten van haar. Nou, dat ben ik zeker! Ik stuurde haar een berichtje terug, van het een kwam het ander, en nu ga ik een testopdracht doen voor haar! Het is dus nog niet zeker dat ik de opdracht krijg, maar zo’n gesprek is sowieso al leuk natuurlijk. YAY!

Ik ben benieuwd wat je van deze opzet vindt, laat je het me weten? Zoals ik al zei: de dagelijkse updates kun je nog gewoon op m’n Instagram-account vinden, alleen niet meer op m’n blog. Want hoe interessant is het nou om elke week hier te lezen over mijn Modern Family obsessie? 😉 Maar goed, als je daarover wil kletsen (of andere updates wil zien), verwijs ik je graag door naar mijn Instagram!

Wat waren jullie hoogtepuntjes van afgelopen week?

Liefs,
Josianne

Deel

2 comments on “Hoogtepuntjes #1 – Hardlopen & Pannenkoeken!

  1. 24 juli 2017 at 15:58

    Ik heb helemaal geen probleem met deze structuur. Het leest veel gemakkelijker en sneller dan een groot overzicht en automatisch ga je zelf ook nadenken over je hoogtepunten.

  2. 25 juli 2017 at 08:31

    Ik vind het een leuke opzet, maar het belangrijkste: dat jij het leuk vindt en er blij van wordt!

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden hebben een *