Halve marathon gerend 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

Hoogtepuntjes #2 – Een halve marathon gerend!

Vorige week deelde ik de eerste ‘Hoogtepuntjes‘, een lijstje met alle highlights van afgelopen week. Ik ben zelf heel blij met deze nieuwe opzet omdat ik dan niet meer óveral een foto van hoef te maken, maar wel bewust stil sta bij alle leuke dingen van die specifieke week. Vandaag de tweede hoogtepuntjes, met onder andere kraamvisite en een halve marathon!

Vrijdag 21 juli 2017 – Housewarming

Halve marathon gerend 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

Mijn hoogtepuntje van 21 juli was toch wel de housewarming bij vriendinnetje Maaike. Zij heeft een huis gekocht en daar moest ik natuurlijk een bezoekje aan brengen. Ik heb de hele avond met haar en Patricia van Just Keep Running zitten kletsen en het was supergezellig. YAY voor dit soort avonden.

Zaterdag 22 juli – Halve marathon

Zo, zaterdag was een aardig vermoeiende dag. Maar wel met veel hoogtepuntjes eigenlijk: ik rende namelijk een halve marathon (wel m’n langzaamste ooit, maar who cares), ik schilderde de woonkamer in de kleur Early Dew (die ken je vast) én vriendinnetje Samantha kwam eten. Zoals je leest: een hele drukke dag, maar zo ontzettend leuk.

Zondag 23 juli – Op kraamvisite

Ik denk dat ik een nieuwe hobby heb: babies knuffelen. Wat is het toch bijzonder om zo’n klein wondertje vast te hebben. Zondag brachten Niels en ik een bezoekje aan baby Aline en haar ouders, en wat is Aline ongelooflijk schattig. Hier word ik dus echt heel erg blij van. Goed, mevrouw kon goed haar luier volknetteren en ze lag soms een beetje te mopperen, maar het was zo zo leuk.

Maandag 24 juli – We maakten onze woonkamer af!

Halve marathon gerend 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

Zaterdag schilderde ik dus de woonkamer, op maandag maakte ik hem af. We hadden namelijk ook nieuwe kasten gekocht en vanwege de drukke dag op zondag konden we die toen niet in elkaar zetten. Maandag hadden we daar wel tijd voor en nu is het helemaal af! Ik ben echt megablij. Het ziet er zoveel gezelliger uit nu. Ik wil wel graag nog wat aankleding voor ín de kast, maar dat komt vanzelf wel.

Dinsdag 25 juli – Een fijn rondje hardlopen

Dinsdag was een hele fijne dag in general. Ik had een superproductieve dag en heb heel veel kunnen doen. En om die dag nog fijner te maken, mocht ik ‘s avonds gaan hardlopen. Goed, dat klinkt misschien niet voor iedereen fijn, maar ik werd er wel heel blij van!

Woensdag 26 juli – Geen snackneigingen

Haha, die titel klinkt een beetje gek. Wat ik hiermee bedoel: ik ben sinds maandag op ‘dieet’. Al wil ik het niet zo noemen, want ik mag nog steeds heel veel eten. Maar ik eet nu anders, om daarmee uiteindelijk zo fit mogelijk aan de start van de marathon te staan. Wat bleek: ik at overdag veel te weinig koolhydraten, en dat compenseerde ik ‘s avonds door te snacken. Nu ik anders eet (overdag meer brood), heb ik daar ‘s avonds helemaal geen last meer van. Score!

Donderdag 27 juli – Sushi

Halve marathon gerend 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

En om meteen maar door te gaan op woensdag: donderdag hebben we dus wel sushi besteld. Ik had eigenlijk iets anders in gedachten, maar daar had ik helemaal geen zin in. En toen dachten we: waarom bestellen we niet gewoon lekker sushi? Omdat het kan. Oh, en het was zo ontzettend lekker!

Deel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden hebben een *