Bijna jarig 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

Hoogtepuntjes #3 – Bijna jarig!

Hiep hoi to me! Ik ben morgen (maandag) jarig en omdat ik dan een andere post heb ingepland, blik vandaag vast terug op afgelopen week met deze hoogtepuntjes. Elke week houd ik bij waar ik heel blij van werd, wat mijn dag zo leuk maakte en waar ik dankbaar voor ben. Dat is interessanter dan jullie al mijn Instastories laten zien!

Vrijdag – 8 kilometer hardlopen

Vrijdagochtend begon al heel goed; Niels en ik stonden om 07.00 uur buiten om 8 kilometer te rennen! Het idee was om donderdag te gaan, maar toen hadden we allebei geen zin (oeps); daarom maar op vrijdagochtend. En dat ging superlekker.

Zaterdag – Twee keer naar de film

Zaterdag was heel relaxt. We zouden eigenlijk naar vrienden gaan, maar dat kon onverwacht niet doorgaan. Daarom besloten we om naar de film te gaan. En niet naar één film, maar naar twee! We begonnen met Despicable Me, die helaas een beetje tegenviel, en gingen daarna door naar Dunkirk. Die een heel stuk beter was!

Zondag – Oma’s verjaardag vieren

Zondag was weer zo’n dag met een druk programma. De dag begon met 12 kilometer (waarbij ik al m’n frustraties van de afgelopen dagen eruit gooide), en daarna gingen we door naar Eindhoven. Oma was maandag jarig en dat vierden we gezellig op zondag!

We lunchten bij Mangiare in Eindhoven, waar je heel gezellig in de binnentuin kunt eten. De prosecco en rosé vloeiden rijkelijk, het eten was heerlijk en oma was blij. Topdag al zeg ik het zelf!

Maandag – Out of my comfort zone beslissing

Dit klinkt opzich spannender dan het is, maar ik heb vorige week maandag besloten om vandaag naar een Maximum Potential meet-up te gaan. Voor velen is dit natuurlijk niet eng: je ontmoet mensen waarvan je er al een aantal eerder hebt gezien en het zijn ook nog eens mensen die hetzelfde denken over dingen als jij. Maar goed, heel veel mensen ken ik ook níet, dus het is toch een beetje spannend. Via Instagram stories houd ik je op de hoogte!

Dinsdag – New York betalen

Goed, voor m’n bankrekening is dit niet bepaald een hoogtepuntje (eerder een dieptepuntje), maar dit betekent wel dat ik nu m’n volledige reis naar New York en Chicago heb betaald en dat ik me nu alleen nog maar hoef te focussen op het trainen zelf. Ja ok, en ik moet sparen om een beetje te kunnen shoppen (en lekker te eten) in New York natuurlijk 😉 Maar de vliegtickets, het hotel en het startbewijs (AAAH) zijn betaald!

Woensdag – Een vast contract!   Bijna jarig 1 | Hey Joos | Josianne Zwart

Afgelopen woensdag tekende ik mijn vaste contract bij Scrn. Scrn is het bedrijf waar ik nu bijna twee jaar werk en waar mijn contract voor bepaalde tijd dus is omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. Nee, ze komen niet zomaar meer van me af 😉 Gelukkig heb ik het daar enorm naar m’n zin en doe ik toffe dingen, dus ik ben alleen maar heel erg blij!

Donderdag – Fijne gesprekken met Deisy

Af en toe heb je zo’n dag waarop alles tegen zit: ‘s ochtends thuis liet ik vanalles uit m’n handen vallen, ik had vlekken op m’n kleding drie minuten nadat ik die kleding aan had gedaan, ik kreeg alleen maar berichtjes van vrienden en familie dat ze niet op m’n verjaardagsfeest kunnen komen (tsja, het nadeel van in de zomer jarig zijn haha), en alles zat even tegen. ‘s Avonds gooide ik alles eruit bij Deisy en zij kon mij weer wat meer gerust stellen. We hebben ook meteen afgesproken om komende week samen te gaan eten. YAY!

En dat was hem alweer. Vandaag gaan Niels en een vriend van ons (eindelijk) aan de slag met de achtertuin. Vrijdag zijn de nieuwe tuintegels bezorgd en vandaag wordt de tuin leeggehaald zodat komende week de nieuwe tegels erin kunnen. Ik kan niet wachten! Dan hebben we EINDELIJK een mooie tuin. OH YES. Oh, en morgen ben ik dus jarig! Niels en ik zijn allebei vrij en we gaan lekker een dagje naar Den Bosch: taartjes eten en een beetje winkelen. 

Deel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden hebben een *