Efteling | Hey Joos | Josianne Zwart

Hoogtepuntjes #6 – Naar de Efteling!

Een nieuwe Hoogtepuntjes! Allereerst: heel erg bedankt voor alle leuke reacties! Ik had niet verwacht dat zoveel mensen mijn video leuk zouden vinden. Dankjewel, dankjewel. En omdat ik het stiekem zelf ook heel erg leuk vond: hier is de tweede video! Het is wel m’n bedoeling om meerdere soorten video’s te gaan publiceren, maar omdat ik vakantie heb nu doe ik het nog even rustig aan. Vandaar deze Hoogtepuntjes-video!

Afgelopen week ging ik naar de Efteling, knapte ik de tuin verder op én ging ik naar een barbecue. Allemaal toffe dingen.

Kun je de video niet zien, klik dan op deze link.

Veel kijkplezier!

Liefs,

Josianne

Deel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden hebben een *