Photoshoot

Hoogtepuntjes #7 – Photoshoot & nieuwe functie!

Goedemorgen! Er staat weer een nieuwe video voor je klaar: een Hoogtepuntjes-video. Zoals elke week neem ik je weer mee in mijn week en de hoogtepuntjes van die dag: wat maakte mijn dag nou zo leuk? In deze video: ik had een photoshoot én ik heb gedeeltelijk een nieuwe functie!

Hoogtepuntjes 7 – Photoshoot & Nieuwe functie!

Veel kijkplezier!

Wat voor video’s wil jij zien?

Ik heb ook meteen een vraag aan je: wat voor video’s zou jij willen zien? Misschien meer over ondernemen? Moet ik gaan vloggen? Over mijn werk? Over het hardlopen? Laat het me weten, en dan kan ik er een video over opnemen! Ik vind het steeds leuker om te doen, dus ik oefen er heel graag me. Let me know!

Oh, en abonneer je vooral op mijn kanaal als je geen video’s meer wil missen 🙂 Hier vind je mijn eerdere video’s.

Liefs,
Josianne

Deel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden hebben een *