Halve marathon Disneyland Parijs

Jos Runs NYC – De halve marathon van Disney

Hoi hoi, ik ben weer terug van weggeweest! De afgelopen weken was ik even druk met vanalles en nog wat – waar ik jullie volgende week meer over vertel – en in mijn spaarzame vrije minuten had ik meer zin om te Netflixen dan om iets anders te doen. Maar ik ben weer terug, en wel met een video! Een video die is opgenomen in en rond de Disney parken in Parijs. Ik deed daar namelijk mee met een halve marathon!

Mijn allereerste vlog – De halve marathon van Disney

In deze allereerste echte vlog neem ik je mee naar het laatste weekend van september: het weekend waarin ik dus meedeed aan de halve marathon van Disneyland Parijs! Deze hele ervaring is eigenlijk niet in woorden uit te drukken, maar een compleet wedstrijdverslag van deze wedstrijd lees je vanmiddag op www.justkeeprunning.nl. Hopelijk breng ik mijn enthousiasme over in deze video; ik vond het in ieder geval geweldig om aan deze wedstrijd mee te doen.

In april was ik ook al in Disneyland Parijs; toen voor een pre-race weekend. Dit weekend was de daadwerkelijke race aan de beurt, en het was fantastisch!

Laat je me weten wat je van de video vindt?

Liefs,
Josianne

Deel

Laat een reactie achter

Je e-mailadres is niet zichtbaar. Verplichte velden hebben een *